Ha abortuszra megy valakid…

Ha kiderült a lányáról, fiáról vagy bárki másról a környezetében, hogy gyermeke fogant, és az öröme nem egyértelmű…, akkor lehet, hogy csak az Ön segítségére számíthat a bajba jutott fiatal. Elképzelhető, hogy a többiek körülötte nem eléggé megértők vele, esetleg nem is tudják a hírt, vagy mindenki a maga akaratát próbálja érvényesíteni.

Bizonyára Ön is követett el hibákat az életében. Esetleg  nagy hibákat is. Mindenkinél legalább egyszer eljön az a pont, hogy kisebb-nagyobb bajba, esetleg problémák egész sorozatába kerül. Önnek már hasonlíthatatlanul több bölcsessége, tisztánlátása van az élettapasztalatának köszönhetően. Tudja, hogy a bűnösre mutogatni és a hibáit újra meg újra a fejére olvasni semmilyen megoldáshoz nem vezet, ettől senki nem lesz jobb, nyugodtabb.

Ön már átélt sok mindent, és azt is tudja, hogy ami az embert igazán befolyásolja, jó irányba viszi, azok nem elvek és tárgyak, hanem a szívből cselekvés. Tudja, hogy ha valakinek nincs pénze, munkája, párja, az nagyon szomorú állapot, de akármikor megoldódhat. Ha viszont a szeretteinkre mondunk végleges NEMET, azt sohasem bocsájtjuk meg többé magunknak (de a továbblépés érdekében gyakran megmagyarázzuk). Akkor is, ha egyelőre lehetetlennek látszik az IGEN, vagy esetleg a történetben szereplők dühe, arroganciája, felelőtlensége elfedni látszik azt, hogy most éppen egy gyönyörű történet van kibontakozóban: egy fiú és egy lány apává és anyává vált.

Emlékezzen vissza, amikor Önnel történt ugyanez! Sajnos, ez a két fiatal nem biztos, hogy teljesen felfogja, ami történik vele. Pedig egy “válságterhességben” az a legfontosabb kérdés, hogy a szülők szülővé válnak-e, megszülik-e a magukban az apát és az anyát. Ha ez nem történik meg, a gyermeknek — még ha világra is jön — igen nehéz sorsa lesz, ha azonban az anyja és az apja valódi szeretettel és felelősséggel várja őt, akkor a tárgyi nehézségek nagyon kevéssé számítanak.

Nézze meg egy pillanatra, milyen “komplett” kisbaba növekszik éppen a fiatal lány hasában! (ne felejtsen el két hetet hozzáadni a terhesség valós idejéhez!)

Idősekkel foglalkozó szakemberek beszámolóiban rendszerint nagy számmal szerepelnek  70-80 éves nénik önostorozó vallomásai fiatalkori abortuszaikról. Elmondják, hogy egész életüket – sokáig öntudatlanul, aztán tudatosulva – végigkísérte az akkori döntésük visszafordíthatatlansága felett érzett fájdalom.

Olvasson bele itt, milyen mély és változatos pszichés betegségek alakulhatnak ki az abortusz után!

 

Végül egy rövid tanmese:

“Egy bölcs egyszer így tanította tanítványait:

– Harc dúl bennem… egy szörnyű háborúskodás két farkas között. Az egyik farkas képviseli a haragot, az irigységet, a mohóságot, az arroganciát, és az önteltséget, a megbántódást, a hazugságokat, és a hűtlenséget.

A másik farkas pedig a jókedvet, a békességet, a szeretetet, a reményt, az együttérzést,  a szerénységet, a kedvességet, a jóindulatot, a nagylelkűséget, a könyörületet a hűséget és a hitet képviseli.

Ugyanez a harc folyik bennetek is és minden élő emberben.

– De melyik farkas fog győzni? – kérdezte az egyik tanítvány.

– Az, amelyiket táplálod. – felelte a bölcs.”

 

Táplálja Ön a szeretetet a várandós anyában és apában! Ha szövetségest keres, mi szívesen segítünk!

(Elérhetőségeinket jobb oldalon találja.)

 

Gyerekem lett, mit csináljak?

 

Egy főorvos vallomása


Abortusz

 

Egy baba története

2 hozzászólás

 1. támogatom az abortuszt! szerint:

  Elmehettek a jó retkes kurva anyátokba!
  Ha teherbe esik egy szerencsétlen tinilány, és az abortusz mellett dönt, első dolga valószínűleg az lesz, hogy beírja a google-be az abortusz szót. Ezután természetesen először a ti hitvány oldalatokra fog rákattintani, de itt segítség helyett csak semmitmondó üres faszságokkal találkozik, amik egyáltalán nem segítenek!
  Hány élet menne tönkre, ha mindenki megszülné azokat a szerencsétlen gyerekeket? És ha megszüli a gyereket, ti majd felnevelitek?
  Ha nemkívánatos terhességből születik meg egy gyermek, az a szülei és az ő életét is véglegesen tönkreteszi.

  • Anett szerint:

   Kedves hozzászóló!
   Köszönjük keresetlen szavait, bár mi nem ilyen hangot ütöttünk meg Önnel. Nem tudom, hány abortuszon átesett nőnél végzett Ön vagy az Ön által reklámozott abortuszklinika lelki utógondozást, de mi igen soknál. És ezek az abortuszklinikákat megjárt hölgyek többnyire sírva, kétségbeesve arra kértek, hogy beszéljünk helyettük, mondjuk el, hogy egy elhamarkodott, meggondolatlan döntést hoztak a saját gyermekük életéről, amit csak később, de nagyon megbántak, és legnagyobb vágyuk, hogy visszaforgassák az időt és kézbevehessék a babát, akinek az életéről sokszor orvosi “tanácsadás” hatására ROSSZUL döntöttek. Sok százan kérték már tőlünk, hogy szégyenüktől, haragjuktól, depressziójuktól, öngyilkossági gondolataiktól gátolva mi mondjuk el helyettük, hogy milyen gyorsan döntöttek el valamit, ami örökre megváltoztatja egy nő életét – Önöknél alkalmanként mindössze 570 euróért.
   Bízom benne, hogy egyszer Önben is felszínre tör a bátorság, hogy kiálljon az igazság mellett!

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük