Főoldal
Ne félj! Kérj segítséget!
Jégkorszak Ne félj! Kérj segítséget!
Hívd Edinát: 06 30 294 79 30

Azért vagyunk, hogy segítsünk neked!

A honlapot Olaj Anett és férje, Dávid indította 2013-ban, miután Anett, évekig nyögve egy fiatalkori abortusz lelki sebeit, váratlanul meggyógyult. A fordulatot egy különös lelki találkozás hozta az abortuszban meghalt leányával, amelyről így beszél:

Azóta csodálatos emberek szegődtek melléjük munkatársnak, akikkel az abortusz drámájának teljes spektrumát igyekeznek felölelni: a megelőzést, a válságkezelést és az abortusz utáni gyógyulást is.

Örömmel megyünk meghívásra előadni, kapcsolódunk más programokhoz és szervezzük az abortusz utáni gyógyító hétvégéket. (Ráhel Szőlőskertje)

Jó kapcsolatot ápolunk a gyermekvállalással, termékenységgel foglalkozó többi szervezettel.

HÍVJ VAGY ÍRJ NEKÜNK

Kérlek, add meg a neved:

E-mail címed:

Ide írd az üzenetedet:

Az összes mezőt kötelező kitölteni

TÁMOGATÁS

Csapatunk elkötelezett férfiakból és nőkből áll, akik idejüket, tudásukat és energiáik nagy részét önként és ingyenesen a „válságterhes” nők segítésére fordítják. Bármilyen típusú támogatás közelebb visz e cél szélesebb körű megvalósításához, mert hisszük, hogy a nem várt terhesség rémisztő állapota és annak hosszú távú következményei nem a lány magánügye: a boldogtalan nő környezete átka lehet, míg a nőiségét tudatosan megélő lány egy család boldogító alapja.

Minden ötletet, véleményt szívesen fogadunk az elérhetőségeinken.

Hálásan köszönünk minden pénzadományt is!

Számlaszámunk: József Szövetség Egyesület 11600006-00000000-82032144

IBAN: HU65 1160 0006 0000 0000 8203 2144

SWIFT: GIBAHUHB