Az interneten napok óta kering ez a sokkoló videó. Azt hiszem, az ISIS rémtetteit leszámítva mostanában kevés elborzasztóbb dolgot láttam ennél. Nem tudom máshogy mondani: a felvételen a jogokért harcoló, álszent, liberális nyugatot látjuk pőrére vetkőztetve. Saját világunkat. Még mindig a videó hatása alatt írom ezt a bejegyzést, émelyegve, mint a Mátrix vagy a Saul fia megnézése közben.

A nagyobb hírportálokat is megjárt felvételen a Planned Parenthood nevű – az Obama adminisztráció által kiemelten támogatott – amerikai szervezet egyik vezetője rejtett kamera előtt mesél arról – salátát majszolva és vörösbort kortyolgatva –, hogy melyik magzati szerv mennyibe kerül és hogyan jutnak hozzá. (Aki nem hallott még a Planned Parenthoodról, ez egy abortuszpárti, pro-choice szervezet, az amerikai liberális társadalompolitika egyik fontos ikonja.)

 

„Egy példány valahol 30 és 100 dollár között van” – mondja Dr. Deborah Nucatola a szervkereskedőnek álcázott ügynök árakat firtató kérdésére. „A legtöbben májat akarnak vásárolni” – kotyogja ki a kiterjedt szervezeti hálózatot működtető Planned Parenthood-vezető, miközben bekap még egy falatot és leöblíti egy kis fűszeres borral. „A műveletet ultrahangos irányítással végezzük, hogy tudjuk, hová kell a csipeszt rakni. A calvarium – a fej – a legnagyobb rész, de a többi általában egyben ki tud jönni. (…) Aztán már csak arra kell figyelni, hogy a fogókkal hová nyúlunk (…) elég ügyesek vagyunk abban, hogy szívet és májat nyerjünk ki, mert azokat nem zúzzuk szét, inkább valahol felette vagy alatta nyomjuk össze /a magzatot/.” „Megpróbáljuk megváltoztatni a calvarium fekvését, mert ha a fej van elől, nem elég a tágulás…”

Dr. Nucatola tovább fecseg, és arról is kedélyesen beszámol, hogy egyes kereskedőknek alsó végtagokra van szükségük, talán az izomzat miatt, ezt ő nem tudja, mások tüdőt és szívet rendelnek, de leginkább a máj az, amire állandó a kereslet. Kis technikai módosításokkal és az abortuszt végző orvossal való folyamatos párbeszéd által megoldható, hogy az éppen keresett szervet szedjék ki az akár 24 hetes korban lévő halálra ítélt, széttrancsírozott magzatokból.

Nucatola hangsúlyozza, hogy profi szervezetről van szó. „Tegnap nyolc eset volt például, és én pontosan tudtam, melyik esetben milyen esélyekkel tudjuk kinyerni a szükséges szerveket, ennek megfelelően hoztam meg a döntéseket. Úgyhogy nagyon megéri már reggel átfutni a rendeléseket…” (A rendelések részleteit a videón is látható űrlapon lehet előzetesen rögzíteni.)

A cikket Szabados Ádám blogjáról vettük át.